У канівчанина на Київщині украли машину

У канівчанина на Київщині украли машину

У канівського таксиста вкрав машину клієнт на Київщині. Раніше судимого, серійного автокрадія з Черкаської області правоохоронці затримали у місті Богуслав. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Київській області.

До Богуславського відділу поліції надійшло повідомлення про зникнення біля приміщення колишнього банку автомобіля Daewoo Nexi. На місці події слідчо-оператина група встановила, що заявник працює таксистом у м. Канів. Днями до нього звернувся чоловік та попросив відвезти його до м. Богуслав.

Прибувши на місце, пасажир запитав у таксиста, чи не знає той, де можна придбати взуття, оскільки він не орієнтується в місті.

Водій припаркував автомобіль поруч з будівлею колишнього банку та пішов до магазину. Пасажир залишився чекати таксиста в авто. Через деякий час, вийшовши з магазину, господар не знайшов машину на місці, та звернувся до поліції.

До тамтешніх правоохоронців у той період надійшли іще декілька заяв про украдені автівки. Всі потерпілі описали прикмети одного чоловіка. Зловмисником в усіх випадках виявився неодноразово судимий, 34-річний мешканець Черкаської області. Нещодавно він умовно-достроково звільнився від відбування покарання.

Всі автомобілі знаходяться на штрафмайданчиках.

Підозрюваний затриманий в порядку статті 208 Кримінального кодексу України, йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Зловмисника перевірять на причетність до скоєння подібних випадків. Досудові слідства тривають.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x