Фіскали просять підприємців та бухгалтерів бути пильними – в області працюють дуже переконливі вимагателі

Фіскали просять підприємців та бухгалтерів бути пильними – в області працюють дуже переконливі вимагателі

За численними повідомленнями посадових осіб підприємств та підприємців, у червні почастішали випадки вимагання грошей від імені посадових осіб головного управління ДФС у Черкаській області та керівників державних податкових інспекцій області. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

Головне управління ДФС у Черкаській області просить бути пильними і зваженими та не піддаватись на провокації. Переконатись, що вас ошукують дуже просто – слід перетелефонувати за робочим номером телефону керівника тієї державної податкової інспекції, який «запрошує» вас до себе з грошима, за номером відділу комунікацій управління організації роботи головного управління ДФС у Черкаській області 33-91-34, або за номером телефону довіри головного управління ДФС у Черкаській області 33-91-81, а також обов’язково поінформувати про діяльність шахраїв громадські підприємницькі організації вашого міста/району.

Також просимо підприємців і бухгалтерів поширювати серед своїх колег і знайомих інформацію про можливі зловживання з боку вимагателів та зазначений вище спосіб перевірки відомостей, повідомлених псевдофіскалами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x