Звенигородець обікрав підприємство на 9 тисяч гривень

Звенигородець обікрав підприємство на 9 тисяч гривень

Серед білого дня у місті Звенигородка чоловік викрав чотири дерев’яних піддони тротуарної плитки та один піддон з бордюром, які відразу продав місцевому жителю за 4 тисячі гривень. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Звенигородського відділу поліції звернувся 27-річний директор одного із підприємств міста Черкаси. Чоловік розповів, що біля одного із недобудованих приміщення у місті Звенигородка викрадено чотири дерев’яних піддони тротуарної плитки та один піддон з бордюром.

Оперативні від випадкових свідків дізнались, що до недобудованого приміщення під’їжджала машина, до якої вантажили речі, про які розпитували правоохоронці. Отримавши опис підозрюваних, правоохоронці встановили, що до кримінального правопорушення причетний раніше судимий 26-річний житель Звенигородки. Чоловік розповів, що викрав будматеріали, щоб заробити коштів, найняв машину та викрав вищевказане, яке відразу продав.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x