Запрацював Центр медико-санітарної допомоги на Звенигородщині

Запрацював Центр медико-санітарної допомоги на Звенигородщині

Сьогодні на базі приміщення дитячої поліклініки запрацював комунальний заклад «Центр первинної медико-санітарної допомоги». В урочистому відкритті взяли участь голова районної державної адміністрації Микола Чередник та його заступники, голова районної ради Валентин Мельничук, міський голова Олександр Саєнко та медики району.

Про це “Новій Добі” повідомили в прес-службі ОДА

«Центри первинної медико-санітарної допомоги відкриваються по всій Україні, а сьогодні такий заклад гостинно розкриває свої двері й у нашому районі, – відзначив у своєму виступі Микола Чередник. – Головною метою реформи системи охорони здоров\’я є наближення медицини до кожного громадянина країни, рівний та справедливий доступ усіх українців до медичного обслуговування належної якості, підвищення ролі сімейного лікаря. Це складне завдання ми впроваджуємо вперше, здійснюємо його шляхом розмежування медичних послуг за рівнем та інтенсивністю. Звичайно, від реформи ми чекаємо позитивних змін, і сьогодні як приклад можна розглядати покращення у роботі швидкої допомоги, хоч у свій час ми мали багато розмов та побоювань. Та внаслідок цих змін якість медичного обслуговування покращилась: збільшилось фінансування служби, поліпшилось медикаментозне забезпечення».

Микола Іванович побажав медикам, щоб перші кроки щодо впровадження реформи були плідними та принесли позитивні результати для жителів району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x