Черкащанина оштрафували на 17 тис грн за торгівлю фальсифікатом

Черкащанина оштрафували на 17 тис грн за торгівлю фальсифікатом

47-річний житель Черкас, який систематично займався незаконним придбанням, зберіганням, транспортуванням та збутом незаконно виготовлених алкогольних напоїв, опинився на лаві підсудних. В ході досудового розслідування слідчим управлінням фінансових розслідувань головного управління ДФС у Черкаській області було встановлено, що за період з листопада 2015 року по березень 2016 року правопорушник реалізував 1 300 літрів фальсифікату на суму 52 тисячі гривень. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

Під час обшуку за місцем проживання та в автомобілі фігуранта співробітниками податкової міліції було виявлено та вилучено з незаконного обігу майже 500 літрів водно-спиртової суміші у пластикові тарі.

За висновками експертного дослідження зразки вилученої підакцизної продукції – спиртова суміш міцністю від 33,53% до 37,08% та за органолептичними та фізико-хімічними показниками не відповідає вимогам ДСТУ.
За цим фактом Соснівським районним судом м. Черкаси черкащанину винесено вирок – штраф 17 тисяч гривень зі знищенням незаконно виготовленого фальсифікату.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x