Міська влада витратить 700 тисяч, аби усі зупинки були однаковими

Міська влада витратить 700 тисяч, аби усі зупинки були однаковими

Таких у нашому місті – 234. Кожна з цих зупинок цього року буде капітально відремонтована або замінена.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської міськради.

– У нашому місті 234 зупинки комунальної форми власності, які не передані в оренду приватним підприємцям для облаштування зупинкових комплексів. Більшість з них потребує значного оновлення, а то й повної заміни, – повідомив начальник управління вуличної інфраструктури департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради Сергій Отрешко.

З метою здійснення уніфікації та приведення до єдиної концепції усіх зупинок комунальної форми власності у Черкасах, було прийнято рішення охопити відповідними діями їх усі. А саме: зробити в цьому році де потреба – будівництво, де – капітальний ремонт.

Зокрема, на сесію міської ради виноситиметься проект Програми соціально-економічного розвитку на 2014 рік, де на зазначені потреби передбачено 700 тисяч гривень.

– Думаю, що цих коштів вистачить, як мінімум, на приведення до належного стану зупинок на головних магістралях та центральних вулицях міста, аби створити комфортні умови для наших жителів у період очікування громадського транспорту, – наголосив Сергій Отрешко.
Розглядається владою й можливість проведення конкурсу, аби почути пропозиції фахівців та громадськості, та знайти найбільш оптимальний варіант зупинки громадського транспорту у Черкасах.

– Не хотілось би приймати поспішних рішень. Оскільки ми вже маємо приклади нових зупинок, які викликають суперечливі думки у громадськості. Зокрема, настільки їх вартість та ефективність відповідає потребам сьогодення. Адже якщо кожна така зупинка коштуватиме близько 100 тисяч гривень, то, я думаю, це буде дороге задоволення з точки зору ефективності та доцільності витрачання бюджетних коштів, – наголосив Сергій Отрешко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x