До Чигиринського району завітала делегація з Кіровоградщини

До Чигиринського району завітала делегація з Кіровоградщини

У перший день липня в Чигиринському районі з одноденним робочим візитом побувала делегація представників органів місцевого самоврядування Кіровоградського району очолювана головою Кіровоградської районної ради Сергієм Кадигробом. У складі делегації з 32 осіб – посадовці районної ради та сільські голови Кіровоградського району. Цей дружній візит став міцним містком дружби між двома районами. У приміщенні Будинку рад відбулася зустріч представників делегації з посадовими особами Чигиринської районної ради. Цей захід був покликаний налагодити конструктивний діалог представників місцевого самоврядування обох районів, обмінятись досвідом, звернути увагу на вирішення проблемних питань. Про це «Нова Доба» дізналася в Чигиринській РДА.

На початку роботи голова Чигиринської районної ради Валентина Алєксєєвець ознайомила делегацію Кіровоградського району з соціально-економічним розвитком Чигиринського краю. Зокрема, Валентина Іванівна ознайомила гостей з роботою органів місцевого самоврядування та життям сільських територіальних громад, акцентувала увагу на виконанні районних програм, відзначила участь депутатів районної ради у реалізації багатьох інвестиційних проектів у населених пунктах району.

Під час дружнього спілкування, присутніми було обговорено ряд актуальних питань, які мають місце у Кіровоградському та Чигиринському районах. Крім того, учасники зустрічі з обох районів поспілкувались на предмет роботи сільських комунальних підприємств, орендних відносин у земельній сфері, реформування медичної галузі, функціонування закладів соціальної сфери на селі, а також обговорили основні аспекти впровадження реформи децентралізації влади в Україні. Голова Суботівської сільської ради Світлана Король ознайомила присутніх з навчальною поїздкою до Польщі метою якої був обмін досвідом у сфері місцевого самоврядування та регіонального розвитку.

Під час зустрічі, голова Кіровоградської районної ради Сергій Кадигроб подякував очільниці представницької влади Чигиринського району Валентині Алєксєєвець та всім присутнім за змістовну роботу і запросив відвідати Кіровоградщину. Після завершення зустрічі, усі присутні дійшли висновку, що такі міжрайонні візити є корисними як для однієї, так і для іншої сторони в плані обміну досвідом у роботі органів місцевого самоврядування Черкащини та Кіровоградщини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x