По гарячих слідах в Умані затримали грабіжника

По гарячих слідах в Умані затримали грабіжника

Потерпіла, відпочиваючи з приятелем, стала жертвою вуличного грабіжника. Зловмисник вирвав з її рук сумку, в якій був мобільний телефон та ключі від домівки. Особу грабіжника встановлено. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Уманського відділу поліції надійшло повідомлення від 36-річної заявниці. Жінка повідомила: щойно невідома особа заволоділа її сумкою, в якій знаходився мобільний телефон та ключі від квартири.

Черговий наряд поліції, який патрулював містом, негайно прибув за викликом. Отримавши опис зловмисника та напрямок, в якому він зник, правоохоронці розпочали його пошуки. Вже за лічені хвили молодика було затримано. Як з’ясували правоохоронці, того вечора потерпіла з приятелем гуляли містом, у цей час до них підійшло двоє незнайомців, які намагалися створити конфліктну ситуацію. Розуміючи, що спровокувати бійку їм не вдається, один із них вирвав сумку із рук жінки, після чого хлопці кинулися навтьоки. Грабіжником виявився 21-річний житель району. Раніше молодик уже мав проблеми із законом.

За даним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає до чотирьох років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x