Обираємо літній капелюх

Обираємо літній капелюх

Для справжніх модниць не секрет, що капелюхи зазвичай обирають за формою обличчя. Визначити, до якого типу належить саме ваше лице, дуже просто.

Обираємо літній капелюх

Ідеальною і найпоширенішою формою обличчя є овальне. За висотою його можна поділити на три рівні частини, провівши уявні горизонтальні лінії біля основи носа і через перенісся. Відстань між внутрішніми куточками очей дорівнює ширині носа і ширині самих очей. Найширша частина обличчя – вилиці. Лице злегка звужується до підборіддя і до чола. Лінія чола й підборіддя округла, не надто широка, не надто вузька. Лінія чола трохи ширша, ніж підборіддя. Така форма обличчя у Меган Фокс, Шарліз Терон, Єви Мендес. Власницям овального обличчя підходять практично будь-які головні убори. Особливо стильний варіант – кепки в морському стилі й навіть капелюхи з кумедними вушками.

Обираємо літній капелюх

Круглу форму лиця називають дитячою, адже власниці подібного овалу довше виглядають молодими. Довжина такого обличчя практично дорівнює його ширині. Лице не має прямих кутів, лінії підборіддя, лоба і вилиць плавні та округлі. Круглою формою обличчя можуть похвалитися Кірстен Данст, Селена Гомес, Камерон Діас, Лілі Коул. Для таких жінок ідеально підійдуть капелюхи з більш високою тулією, яка візуально подовжить обличчя. Також важливу роль відіграє ширина крис, тому їм варто відмовитися від мініатюрних капелюхів і вибирати федори або солом’яні аксесуари з більш широкими крисами.

Обираємо літній капелюх

Лице квадратної форми створює враження жіночої сили. Лінія підборіддя має жорсткі кути, як у квадрата. Ширина чола і вилиць приблизно однакова. Квадратна форма обличчя у таких голлівудських красунь, як Олівія Уайлд, Періс Хілтон, Демі Мур, Анджеліна Джолі. Візуально згладити гостроту такого обличчя допоможуть головні убори з округлими краями. Красуні з подібними рисами обличчя можуть сміливо одягати крислатий пляжний капелюх або капелюх-колесо.

Обираємо літній капелюх

Обличчя у формі серця має широке чоло й мініатюрне підборіддя. У цілому воно нагадує перевернутий трикутник: лінія чола ширша лінії підборіддя. Вилиці трохи вужчі лоба і значно ширші підборіддя. Підборіддя має загострену форму. Такий овал обличчя можна помітити у Різ Уізерспун, Скарлетт Йохансон, Дженніфер Лав Х’юїт, Тейлор Свіфт. Підібрати аксесуар до такого лиця непросто. Щоб урівноважити широку верхню частину з витягнутою нижньою, вибирайте невеликі капелюхи з вузькими крисами: як фетрові, так і солом’яні.

Обираємо літній капелюх

Видовжене обличчя має форму, схожу на овальну, з тією лише різницею, що воно трохи витягнуте, в довжину. Його довжина значно більша ширини. Лоб – найширша частина обличчя, але й він не сильно ширший за підборіддя й вилиць. Вилиці високі. Підборіддя загострене. Такий тип обличчя у Лів Тайлер, Сари Джесіки Паркер, Кобі Смолдерс, Шер. Видовжене обличчя гармонійно доповнять невисокі капелюхи з більш вузькими крисами. Серед відповідних деталей – мініатюрні федори, капелюшки «клош» і панами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x