1600 жителів Черкащини підвищили кваліфікацію за півріччя

1600 жителів Черкащини підвищили кваліфікацію за півріччя

У Черкаському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів підбили підсумки виконання плану-графіка за перше півріччя 2016 року. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаської ОДА.

За цей час проведено 44 навчальні семінари, на яких підвищили кваліфікацію 1600 осіб, що становить 64% від ліцензійного обсягу. Серед них: державних службовців – 713 осіб; посадових осіб місцевого самоврядування – 601 особа; працівників державних підприємств, установ і організацій – 83 особи; депутатів місцевих рад – 203 особи.

Проведено виїзні короткострокові тематичні семінари «Взаємодія органів виконавчої влади й органів місцевого самоврядування у вирішенні регіональних проблем» у Корсунь-Шевченківському, Лисянському Драбівському районах, на яких підвищили кваліфікацію 447 осіб.

За спільної ініціативи голови обласної ради та директора Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів відбулися позапланові виїзні тематичні короткострокові семінари: «Актуальні питання діяльності органів місцевого самоврядування» для депутатів місцевих рад Смілянського та Звенигородського районів, на яких підвищили кваліфікацію 147 депутатів місцевих рад.

На виконання Указу Президента України «Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні», у Центрі організовано і проведено постійно діючий семінар підвищення кваліфікації «Ділова англійська мова в сфері державного управління та місцевого самоврядування» для двох навчальних груп. У другому півріччі планується підвищити рівень знань з ділової англійської мови ще для двох навчальних груп. Продовжує ефективну роботу постійний семінар «Ділове українське мовлення».

Реалізацію програм підвищення кваліфікації державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад забезпечує 157 викладачів, 17 з яких мають вчені ступені та звання; 150 осіб – викладачі-практики, працівники органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x