Жителі Золотоніщини украли для розваги

Жителі Золотоніщини украли для розваги

З домоволодіння чоловіки викрали мобільний телефон, який сховали у себе вдома. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Золотоніського відділу поліції зателефонував 56-річний житель одного із сіл району. Чоловік повідомив, що з його домоволодіння викрадено мобільний телефон. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група.

Заявник розповів, що вдома займається ремонтом вживаних мобільних телефонів. До нього зранку завітали троє хлопців, які попросили перевірити батарею до телефона. Через півгодини хлопці пішли і потерпілий виявив, що один із його телефонів зник. Правоохоронці відшукали підозрюваних та доставили до відділення поліції. Ними виявились 17-річні та 42-річний односельчани заявника. Слідчому пояснили, що на крадіжку пішли заради розваги.

Речові докази правоохоронці вилучили. За даним фактом слідчим відділенням Золотоніського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x