На Драбівщині обговорили питання оздоровлення дітей

На Драбівщині обговорили питання оздоровлення дітей

Засідання координаційної ради районної державної адміністрації з питань оздоровлення та відпочинку дітей, учнівської молоді під керівництвом першого заступника голови Драбівської РДА Володимира Лободи відбулося 5 липня. Розглянули питання проведення оздоровлення та відпочинку дітей влітку, у тому числі дітей, котрі потребують особливої підтримки та піклування з боку держави. Про це «Нова Доба» дізналася від Драбівської РДА.

Як зазначила Криворот Юлія, завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації, послугами відпочинку та оздоровлення у районі охоплено 1 610 дітей шкільного віку, що становить 48,3 % від загальної кількості школярів.

Із них послугами відпочинку у пришкільних відпочинкових таборах охоплено 1 456 дітей та послугами оздоровлення 154 дитини пільгових категорій: 40 дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування; 5 дітей-інвалідів; 29 дітей із багатодітних малозабезпечених сімей; 99 дітей, що перебувають на диспансерному обліку; 2 дітей-переселенців, 11 дітей учасників АТО.

Крім пришкільних відпочинкових таборів діти мали змогу оздоровитися у ДП УДЦ «Молода гвардія» (6 дітей), оздоровчому комплексі «Чайка» (м. Одеса) (22), санаторіях «Сосновий бір» (44), «Руська поляна» (31), «Чапаєвець» – (25), «Городище» – (6), «Пролісок» (8), «Затока» (м. Одеса) – 2, «Хаджибей» (м. Одеса) – 2, «Ім. Чкалова» (м. Одеса) – 2, «Зелена гірка» (м. Одеса) – 1.

Володимир Лобода звернув особливу увагу на оздоровлення дітей-пільговиків та зауважив, що оздоровлення цих категорій повинно бути на особливому контролі у структурних підрозділах райдержадміністрації. Рекомендував активізувати роботу щодо залучення коштів місцевих бюджетів для оздоровлення дітей.

За наслідками розгляду питання надано відповідні доручення. Наступне засідання координаційної ради заплановано на кінець липня поточного року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x