У Черкасах тривають гідравлічні випробування тепломереж

У Черкасах тривають гідравлічні випробування тепломереж

У Черкасах вже відбулися І і ІІ етапи гідравлічних випробувань магістральних та внутрішньоквартальних тепломереж, якими опікуються КП «Черкаситеплокомуненерго» та «Черкаська ТЕЦ». У підсумку, виявлено 21 пошкодження на мережах, 18 з яких вже усунуто. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаської міськради.

Крім цього, КПТМ «Черкаситеплокомуненерго», згідно з графіком, починаючи з 11 квітня проводить гідравлічні випробування теплових мереж від котелень середнього та низького тиску. В результаті випробувань виявлено 106 поривів, з яких 66 уже усунуто.

Начальник житлово-експлуатаційного відділу департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради Петро Вербівський зазначає, що гідравлічні випробування допомагають виявити і ліквідувати максимально можливу кількість найбільш зношених ділянок мереж та запобігти таким чином появі пошкоджень під час опалювального сезону.

За його словами, з 18 липня по 8 серпня «Черкаська ТЕЦ» планує проводити ІІІ етап гідравлічних випробувань (вул. Нижня Горова, Кобзарська, Різдвяна, Нарбутівська, Симеренківська).

Тоді як четвертий етап гідровипробовувань, який стартує з 8 серпня, планується завершити, орієнтовно до 30 серпня цього року.

Під час останнього етапу випробовуватимуться теплову магістралі по проспекту Хіміків, вулицях: В. Чорновола, Сурікова, Грибоєдова, Гуржіївській, Руднєва, Громова, Смілянській, Хоменка, Автомобілістів, Лук’янова, Луценка, Вернигори, а також – Південно-Західний район Черкас.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x