Молодіжна збірна України обіграла білорусів у Черкасах

Молодіжна збірна України обіграла білорусів у Черкасах

Молодіжна збірна України відіграла свій черговий контрольний поєдинок у рамках підготовки до чемпіонату Європи. Після восьми матчів на чужому майданчику, у які увійшли два турніри та спаринги в Греції, українці зіграли на своєму домашньому майданчику. Про це „Нова Доба” дізналася на сайті „Черкаський спорт”.

Базовим містом для команди Максима Міхельсона є Черкаси. У місцевому ПС «Будівельник» молодіжка відіграє два поєдинки проти одноліток з Білорусії. Ці матчі стануть остаточним випробуванням сил перед європейським форумом, який уже 16-го липня стартує у Фінляндії.

У першому поєдинку українська молодіжка не залишила жодних шансів білорусам. Зі стартових хвилин основна обойма збірної приголомшила суперника своїм темпом атак та агресією в захисті. Підсумком швидкої та видовищної гри українців став стартовий ривок – 13:2.

Після ефектного старту українці запропонували кілька видовищних данків і над результативно завершили перший період – 37:21. А вже наприкінці другого періоду різниця у рахунку сягнула 35 очок(!) – 58:23.

Найпомітнішими фігурами у складі українців у першій половині були Михайлюк та Сидоров. На двох захисники у цьому відрізку гри здобули 25 очок та реалізували 5 з 7-ми командних триочкових.

У другій половині білоруси виграли єдиний – четвертий період у грі, який і підсумував переконливу перемогу української молодіжки – 92:69.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x