Черкаські рятувальники-стронгмени взяли участь у всеукраїнському фестивалі

Черкаські рятувальники-стронгмени взяли участь у всеукраїнському фестивалі

З 5 до 7 липня у Чернігівському центральному парку культури і відпочинку був проведений Всеукраїнський фестиваль «Козацькі розваги». Про це «Нова Доба» дізналася від ЧІПБ ім. Героїв Чорнобиля.

Стронгмени з 20 областей України з’їхалися до Чернігова, аби продемонструвати свою міць та справжній чоловічий характер. На змаганнях Черкаську область представляли вихованці ЧІПБ імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України курсанти 3 курсу Олександр Швидкий та Роман Каціон.

Черкаські рятувальники-стронгмени взяли участь у всеукраїнському фестивалі У перший день фестивалю відбулося два конкурси: «Чумаки», в яких спортсмени мали якомога швидше перенести вісім мішків на віз, та «Колода», під час якого учасники за півтори хвилини мали якомога більше разів підняти колоду, з обов’язковою її фіксацією на витягнутих руках.

Фінал «Козацьких розваг» складався теж з двох етапів. Спочатку команди перекидали важку колоду (близько 200 кілограмів) через 4 бар’єри. А потім відбулося змагання з перетягування канатів.

Оцінювали результати «Козацьких розваг» Заслужений майстер спорту України, триразовий Чемпіон світу з пауерліфтингу Олександр Пеканов та Чемпіон світу, багаторазовий рекордсмен України Сергій Конюшок.

За результатами змагань вихованці ЧІПБ посіли II місце у вправі «Чумаки».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x