Черкащанин розповсюджував дитячу порнографію

Черкащанин розповсюджував дитячу порнографію

Поліцейські припинили злочинну діяльність жителя Черкас, який близько двох років займався розповсюдженням дитячої порнографії. Його дії слідчі кваліфікують за статтею 301 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов\’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Черкаській області встановили особу, яка в Інтернеті розповсюджувала фото- та відеоматеріали, які згідно висновків експертизи класифікуються як дитяча порнографія. Зловмисником виявився непрацюючий 27-річний місцевий житель.

У ході санкціонованого обшуку у підозрюваного була вилучена комп\’ютерна техніка, 21 жорсткий диск, 75 дисків для лазерних систем зчитування, близько 350 гігабайт контенту з дитячою порнографією.

Мотиви, які спонукали його на ці дії, встановлює слідство. За даним фактом слідчим управлінням Черкаського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 301(Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п\’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x