У Шполі затримали крадія велосипеда

У Шполі затримали крадія велосипеда

Із приміщення будівлі у місті Шпола, зловмисник викрав велосипед на якому втік у невідомому напрямку. За декілька годин працівники поліції затримали чоловіка та доставили до відділення поліції. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

З інформацією про крадіжку до чергової частини Шполянського відділення поліції зателефонувала 31-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що викрали її велосипед. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці від випадкового свідка дізнались, що біля приміщення, де сталась крадіжка, він бачив чоловіка, який сів на велосипед та поїхав у невідомому напрямку. Правоохоронці надали чоловіку фот картотеку для перегляду під облікових осіб для встановлення підозрюваного. Як з’ясувалось, до вчинення крадіжки причетний 32-річний житель Смілянського району. Проведеними заходами правоохоронці за декілька годин затримали зловмисника на автовокзалі, коли він намагався втекти з викраденим велосипедом.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x