У Черкасах пройде фестиваль неймовірної швидкості

У Черкасах пройде фестиваль неймовірної швидкості

У серпні у Черкасах пройде унікальний фестиваль швидкості «SUN DRIVE FEST». Найспекотніша подія літа збере в одному місці найкращих автоспортсменів з усієї України та всіх, хто не уявляє свого життя без драйву та неймовірної швидкості.
Головним дійством фестивалю стане етап Чемпіонату України з дрег-рейсингу – спринтерського заїзду на дистанції в 402 метри. До Черкас з’їдуться найпотужніші автівки з усієї України, під капотами яких – понад тисячу кінських сил!

Організатор «спекотного» фесту – автомобільний клуб «Черкаси» та Автомобільна федерація України.
– У Черкасах проходитиме четвертий етап Чемпіонату України з дрег-рейсингу. Не кожне місто може прийняти змагання такого рівня, тому Черкасам, можна сказати, пощастило, – розповідає керівник АК «Черкаси», офіційний представник ФАУ Андрій Яроменко. – А щоб черкащанам було ще цікавіше, ми організовуємо не просто перегони, а видовищний фестиваль швидкості «SUN DRIVE FEST», який проходитиме на території черкаського аеропорту. Для відвідувачів ми готуємо чимало швидкісних сюрпризів.
У рамках фестивалю, зазначають організатори, працюватимуть різні локації, зокрема, дріфт-таксі, ралі-таксі, баскетбольні майданчики, картинг тощо.

Тож 14 серпня всіх черкащан запрошують до черкаського аеропорту на неймовірний фест швидкості «SUN DRIVE FEST». Деталі організатори обіцяють повідомити згодом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x