Юні легкоатлети завоювали нагороди Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе»

Юні легкоатлети завоювали нагороди Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе»

Фінальні змагання ХХІІІ Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» з легкої атлетики серед дітей-інвалідів з вадами зору, слуху, розумового та фізичного розвитку та ураженням опорно-рухового апарату завершилися 3 липня у Миколаєві. Вони стали останніми у рамках проведення ХХІІІ Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» серед дітей-інвалідів, присвяченої 25-й річниці Незалежності України. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаського центру «Інваспорт».

Щорічно в Спартакіаді беруть участь близько 20 тисяч дітей нашої країни. Змагання дають можливість дітям здобути впевненості в собі та своїх силах. Також вони несуть пошуковий характер – виявляють талановитих спортсменів для поповнення резерву збірних команд України з різних видів спорту.

У фіналі легкоатлетичної частини Спартакіади брали участь 182 дитини з інвалідністю, віком від 11 до 15 років, з 21 області України та м. Києва.

Юні легкоатлети завоювали нагороди Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» Команду Черкаської області представляли 5 спортсменів-переможці обласних змагань: 2 спортсмени з м. Корсунь-Шевченківський, 2 – зі Сміли та 1 з Черкас.

Після трьох напружених днів хвилювань, незважаючи на спеку було завойовано 2 золоті медалі.

Дворазовою чемпіонкою Спартакіади стала Коротич Анна (м.Сміла), вона стала першою у бізі на дистанції 60 м та у метанні м’яча.

Скибенко Богдан посів два 4 місця та одне 5 місце з бігу на 100, 200, 400 м.

Ці юні спортсмени ще раз довели власним прикладом, що немає тих речей, які не змогла б досягти людина завдяки своїй силі волі та цілеспрямованості.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x