У жителя Катеринопільщини вилучили 200 рослин маку

У жителя Катеринопільщини вилучили 200 рослин маку

У домоволодінні чоловіка правоохоронці вилучили рослини маку та близько 500 грамів висушеного маку. Речові докази направлені на відповідне експертне дослідження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Під час відпрацювання території міста Катеринопіль до правоохоронців надійшла оперативна інформація, що на присадибній ділянці 36-річного раніше судимого чоловіка росте снодійний мак. У ході проведення санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили 210 рослин. Також у домоволодінні господаря було виявлено близько 500 грамів висушеного снодійного маку. Чоловіка доставили до відділення поліції для дачі пояснень.

Вилучені речові докази направлені на відповідне експертне дослідження. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) та статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x