Черкащани здали 30 одиниць зброї

Черкащани здали 30 одиниць зброї

30 одиниць зброї, 2 спецзасоби, 70 боєприпасів, 7 гранат та 8 запалів – такі результати перших десяти днів місячника добровільної здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів на території Черкаської області. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Загалом жителі здали до органів поліції 30 одиниць зброї, з яких 28 – мисливські глаткоствольні рушниці, 2 – нарізні мисливські. Також було добровільно здано 2 спецзасоби, 70 боєприпасів до даних видів зброї, 7 гранат, з яких 3 з часів Великої Вітчизняної війни, та 8 запалів.

Громадяни, які добровільно здали незареєстровану зброю в поліцію, мають право після перевірки зданої зброї зареєструвати її на своє ім’я в установленому законом порядку з видачі дозволу на її носіння і зберігання. Для цього власникам такої зброї необхідно принести її в територіальні підрозділи поліції за місцем проживання разом з наявними у них документами.

Пам’ятайте! Зберігаючи незареєстровану зброю, ви не тільки порушуєте Закон, а й ризикуєте власним життям та здоров’ям, й наражаєте на небезпеку свої рідних та близьких.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x