ПриватБанк став першим банком у світі, що відкрив публічні API

ПриватБанк став першим банком у світі, що відкрив публічні API

ПриватБанк відкрив для ІТ-розробників унікальний Commerce OTP API – сервіс ідентифікації користувачів. Як повідомили в банку, з допомогою цього API розробники можуть створювати і настроювати на сайті або в програмі власну систему ідентифікації користувачів за номером мобільного телефону.

«Вперше в банківській практиці Центр електронного бізнесу ПриватБанку виніс всі продукти, послуги, функції і процеси в окремі відкриті API, які доступні широкому колу розробників, – говорить заступник голови правління ПриватБанку Олександр Вітязь. – Ми постійно додаємо до наших API нові функції, які дозволяють легко інтегрувати в будь-сайт зручні платіжні сервіси».

ПриватБанк став першим банком у світі, що відкрив публічні API (вересень 2009 року). Сьогодні ресурсом користуються вже понад 3 450 партнерів в Україні та інших країнах. Перш за все банк надає розробникам платіжні API, які дозволяють мерчантам не тільки здійснювати платежі в автоматичному режимі, але і приймати платежі від своїх клієнтів.

Інформаційні API ПриватБанку, активно використовувані інформаційними сервісами та електронними ЗМІ, дозволяють отримувати та оновлювати в автоматичному режимі інформацію про офіційних та комерційних курсів валют в Україні та Росії, депозитних ставках, локаціях банківських офісів і банкоматів, а також іншу корисну інформацію.

Підключитися до публічних API банку можна на http://www.api.pb.ua, а отримати кваліфіковану консультацію з налагодження сервісів – по e-mail: api@privatbank.ua.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x