Черкащани у складі баскетбольної збірної вирушили на чемпіонат Європи

Черкащани у складі баскетбольної збірної вирушили на чемпіонат Європи

Чоловіча молодіжна збірна України вилетіла в Гельсінкі, де зіграє в дивізіоні A чемпіонату Європи. У групі C команда Максима Міхельсона зіграє проти Словенії (16 липня), Сербії (17 липня), Латвії (19 липня). Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби БК «Черкаські Мавпи».

Попри ранній виїзд із бази в Черкасах, усі гравці були в доброму настрої, жартуючи перед реєстрацією на рейс. Лише напередодні тренерський склад визначився з 12-кою, яка захищатеме кольори збірної на чемпіонаті Європи.

До неї увійшли відразу шість паредставників «Черкаських Мавп». Це гравці клубу Мірошниченко, Кобець, Балабан та Скапінцев, а токож вихованці баскетбольної школи «Черкаських Мавп»Ілля Антонєнко та Святослав Михайлюк.

До Фінляндії збірна України вилетіла у такому складі:

Максим Мірошниченко (Черкаські Мавпи)
Олександр Кобець (Черкаські Мавпи)
Євген Балабан (Черкаські Мавпи)
Дмитро Скапінцев (Черкаські Мавпи)
Ілля Сидоров (Хімік)
Сергій Павлов (Хімік)
Віталій Зотов (Будівельник)
Святослав Михайлюк (Канзас, США)
Павло Лебединцев (Інфіз)
Сергій Приймак (без клубу)
Олександр Тарасенко (Дніпро)
Ілля Антоненко (Шеридан Junior School, США)

Захисник молодіжної збірної України Святослав Михайлюк перед відльотом запевнив, що всі хлопці добре попрацювали на тренуваннях і готові боротися за перемогу в кожному матчі.

«Підготовка пройшла успішно. У нас було три турніри, ми добре попрацювали. На чемпіонаті Європи ми покажемо, на що здатні. У команді чудова атмосфера. Недооцінки суперників немає. Нам потрібно перемагати в кожному матчі, щоб вийти з групи з першого місця. У нас достатньо сил для цього. Розуміємо, яка відповідальність покладається на нас. Хоча й не намагаємося зосереджуватися на цьому. Потрібно виходити й виконувати завдання», – передає слова Михайлюка «Обозреватель».

Захисник Олександр Кобець налаштовується на чемпіонат Європи як на свято: «У такому випадку прийде результат. Гляньте на провідні команди – вони саме так і налаштовуються. Нам теж варто так робити, адже наша мета – боротьба за медалі. У нас добрі шанси посісти високе місце в групі. Ми добре підготувалися й перебуваємо у відмінних кондиціях».

Захисник Максим Мірошниченко зазначив, що команда працювала на тренуваннях навіть більше, ніж відвела на це часу ФБУ. «Ми працювали більше часу, ніж давала на це ФБУ. Виступили на турнірах, на яких раніше не грали. Вважаю, що повністю підготувалися до чемпіонату Європи. Залишається лише показати, на що ми здатні», – сказав Мірошниченко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x