Понад 3 тисячі вступників подали заяви до ЧДТУ

Понад 3 тисячі вступників подали заяви до ЧДТУ

До Черкаського державного технологічного університету подали заяви 3200 абітурієнтів, 900 із них – вступники-«першокурсники», ще 2300 заяв – вступники, що хочуть навчатись на рівень спеціаліста, магістра та доктора філософії. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ЧДТУ.

До п’ятірки лідерів-спеціальностей увійшли комп’ютерні науки та інформаційні технології, телекомунікації та радіотехніка, інженерія, менеджмент та маркетинг. Цікаво, що, далі уподобання розділились: якщо вступники на 3-5 курс обирали машинобудування, то абітурієнти першого курсу – дизайн.

За словами відповідального секретаря приймальної комісії ЧДТУ Віктора Демиденка, вступників на скорочену форму навчання (молодших спеціалістів – випускників технікумів та коледжів, що можуть вступати одразу на 2-3 курс – для здобуття рівня бакалавра) було традиційно багато. Цьогоріч для них було виділено 226 місць державного замовлення. Як відомо, нинішня вступна кампанія є останньою, коли вступники можуть подавати заяви на здобуття рівня спеціаліста.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x