Черкаський Дніпро поступився полтавцям у спарингу

Черкаський Дніпро поступився полтавцям у спарингу

Два різних тайми у гольовому та ігровому плані провів «Черкаський Дніпро» проти ФК «Полтава». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ФК «Черкаський Дніпро».

ФК «Полтава» – «Черкаський Дніпро» 2:1 (0:1)
14 липня 2016 року. Контрольний матч №6. м.Полтава. Стадіон «Локомотив».

«Черкаський Дніпро»:
1 тайм: О.Будюк, О.Синьогуб, О.Тарасенко, Р.Гончаренко, В.Шопін, О.Кошка, О.Сафонов, А.Крамар, Я.Ямполь, І.Семенина, О.Батальський.

2 тайм: М.Кучинський, В.Гонщик, О.Тарасенко, А.Бурлін, Д.Балан, гравець на перегляді, гравець на перегляді (А.Сторчоус, 70), Ю.Бушман, І.Мединський, гравець на перегляді (Л.Кошадзе, 65), гравець на перегляді.

Голи: автогол (39) – Б.Кушніренко (60), А.Недоля (70).

У зв’язку із аномальною спекою було прийнято рішення на годину відтермінувати початок контрольного матчу у Полтаві.

У першій 45-хвилинці дніпряни, провівши низку гострих атак та скориставшись помилкою голкіпера господарів, досягли бажаного результату на 39 хвилині поєдинку. Після подачі Ігоря Семенини від кутового прапорця м’яч, зрикошетивши від ноги захисника, перетнув лінію воріт.

Також під час розіграшу корнера свій гол забила ФК «Полтава»: на 60-ій хвилині гравець господарів поля головою у високому стрибку замкнув дальню стійку – 1:1.

За десять хвилин нападник полтавчан, отримавши м’яча з флангу, із лінії воротарської «розстріляв» Максима Кучинського. Натомість удари черкащан не принесли дивідендів – шкіряна куля по-зрадницьки оминала ціль.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x