Атовці перекрили Смілянську трасу

Атовці перекрили Смілянську трасу

У Черкасах продовжується акція протесту військовослужбовців – учасників АТО. Після мітингу на Соборній площі та візиту до черкаського управління Держгеокадастру, учасники акції перекрили Смілянську трасу (за КПП). Про це «Нова Доба» дізналася від «Про все».

Атовці перекрили Смілянську трасу За словами учасників акції, у регіональному відділенні Держгеокадастру їм так і не вдалося вирішити питання із виділенням земельних ділянок на Христинівщині для учасників АТО.

– Черкащина зараз єдина область в Україні, де з 12 липня не працює електронна система Держгеокадастру, – зазначив організатор акції, боєць 95-ї аеромобільної бригади Василь Шкут.

Водночас сьогодні зранку в Києві було видано наказ, згідно з яким представник черкаського управління Держгеокадастру отримав повноваження підписувати документи по відведенню земельних ділянок АТОвцям.

– Однак без електронної системи цей підпис нічого не важить, – наголошує Василь Шкут.

Тим часом на Смілянській трасі утворився величезний затор в обох напрямках. Мітингувальники ж кажуть, що блокуватимуть рух, допоки не буде запущено електронну систему Держгеокадастру в Черкаській області.

– Ця система запускається з Києва протягом 5-10 хвилин, – впевнений Василь Шкут. – Просто це свідоме небажання влади надавати нам (учасникам АТО, – ред) – земельні ділянки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x