Чемпіонка України започаткувала у Черкасах проект «Шлях до нової себе»

Чемпіонка України започаткувала у Черкасах проект «Шлях до нової себе»

Анна Тарапата – майстер спорту, 14-кратна чемпіонка України з тхеквондо, кандидат у майстри спорту з карате. До Черкас переїхала з Донецька – з чоловіком та донькою. До вимушеного переїзду сім’ю, яка мешкала поблизу Донецького аеропорту, спонукали перші військові дії. У нашому місті родина навчилася жити заново: чоловік Анни знайшов роботу, сама ж вона почала навчати жінок самообороні. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Зараз у спортивному клубі «Грізлі» Анна викладає фітнес із елементами ударної техніки та самооборони. Також очолила обласний філіал Всеукраїнської федерації Сінму-Хапкідо.

Чемпіонка України започаткувала у Черкасах проект «Шлях до нової себе» Багатьох її учениць привели на уроки самооборони складні життєві ситуації. Виявилося, що чимало жінок страждають від насильства у родині – психологічного та фізичного.

– Я вбачаю свою мету в тому, щоб не просто їх підтримати, але й навчити захищатися, тримати оборону. «Шлях до себе нової» – наш новий проект, який допоможе нашим жінкам почати життя з чистого аркуша, – розповідає тренерка.

З учасницями проекту працює також юрист Тетяна Кавальчук, яка надає відповідні консультації щодо протидії насильству, волонтери проводять для жінок арт-терапію. Також організатори проекту планують провести благодійну фотовиставку, до лучивши до неї учасниць проекту.

Анна Тарапата вдячна черкащанам, які підтримують її ініціативи, зокрема, спортивному клубу «Грізлі» та ГО «Діалог». Виконавчий директор ГО \”Діалог Черкащини\” Ірина Ремезова відзначила, що боротьба із насильством у родині – один із визначальних напрямів діяльності їхньої організації. \”Україна держава великих можливостей, а її найбільше багатство – люди. Членами нашої організації є 30-річні, 50-річні, навіть 70-річні, але активні, світлі люди, які взяли собі за мету зробити світ кращим, суспільство досконалим, а своє життя – комфортним\” – розповідає громадська діячка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x