Проблеми черкаського театру обговорювали з міністром культури

Проблеми черкаського театру обговорювали з міністром культури

Нещодавно актор Черкаського драматичного театру ім. Т. Шевченка Олександр Гуменний відвідав міністра культури на запрошення Міністерства освіти і культури. Про це «Нова Доба» дізналася від Олександра Гуменного на «Фейсбук».

Головною темою розмови була відбудова Черкаського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім.Т.Г.Шевченка. Також говорили про нагальні проблеми Черкаського театру.

«Зрозуміло, що вирішення всіх цих питань – це справа не одного дня чи, навіть, місяця, але при Міністерській підтримці є надія, що справу з відбудовою Черкаського драмтеатру і зі знайденням важелів у вирішенні суттєвих для життєдіяльності колективу театру питань зрештою буде вирішено.

І саме в цій підтримці з боку міністра культури Євгена Нищука я особисто упевнився. Про проблему Черкаського театру ім. Шевченка вже відомо і прем\’єр-міністру Володимиру Гройсману, і, відповідно, всьому Кабінету Міністрів, і в Адміністрації Президента. Залишається чекати на якісь відповідні дії та рішення з боку представників центральної влади», – зазначив митець.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x