Натуральні засоби для літнього догляду за шкірою

Натуральні засоби для літнього догляду за шкірою

Наше обличчя потерпає від спеки, як і весь організм. Шкіра може зреагувати на нещадне сонце надмірним виділенням жиру або пересохнути під загального зневоднення організму. Тому влітку шкіра потребує спеціального догляду.

Зволожуючі маски для всіх типів шкіри:

Баклажан і кабачок натерти на дрібній тертці. До 1 ст.л. отриманої кашки додати жовток (1 ч.л.), перемішати і нанести на обличчя і шию. Тримати 20 хвилин, змити прохолодною водою.

Невеликий огірок і пара ложок свіжої сметани. Натертий овоч і сметану перемішати і на 20 хвилин нанести на очищене обличчя. Змивати прохолодною водою.

Столову ложку подрібненої петрушки та 3 ложки кефіру або кислого молока змішати і нанести на чисту шкіру. Тримати 15 хвилин, змити водою.

Для сухої шкіри: 2 столові ложки теплої вівсяної каші на молоці змішати з ложкою петрушки, додати трохи розтопленого вершкового масла. Змивати теп­лою водою.

Лосьйон для жирної шкіри: 60 г петрушки залити соком одного лимона, додати 100 г горілки. Настоювати 15 днів у темному прохолодному місці. Після закінчення терміну настоювання процідити і розбавити кип\’яченою водою у рівних пропорціях. Протирати обличчя щовечора.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x