Опозиція закликає черкащан ігнорувати заходи влади до 200-річчя Шевченка

Опозиція закликає черкащан ігнорувати заходи влади до 200-річчя Шевченка

Народний депутат України Леонід Даценко повідомив, що опозиція не святкуватиме 200-річчя від народження Т.Г. Шевченка разом з владою. Він закликав черкащан ігнорувати всі заходи, які проводитиме влада з цього приводу. Натомість нардеп від «Батьківщини» заявив, що буде сформовано громадський комітет, який проводитиме свої власні, народні, заходи з ушанування Кобзаря. про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

– Моє переконання, що будь-які заходи по Шевченку, які проводитиме ця влада – це єзуїтсьво, цинізм і наруга над Тарасом Григоровичем. – відзначив Леонід Михайлович. – Я буду закликати громаду, представників творчих спілок культури, мистецтва, громадських діячів, усіх черкащан ігнорувати будь-які заходи, які проводитиме влада у нас на Черкащині. Тому що позиція нашого пророка чітка і зрозуміла. Сьогодні і він, і Василь Симоненко, яким часто оперує для прикриття своїх дій влада, були б на стороні повсталих українців, які нині виборюють нову європейську цивілізовану Україну.

На думку нещодавно обраного черкащанами народного депутата, поклоніння перед Шевченком не відповідають єству антиукраїнськаої а отже антишевченківської влади і брати участь у таких заходах – це просто наруга над пам’яттю Тараса Шевченка.

Натомість опозиція планує сформувати разом з представниками мистецтва та творчих спілок громадський комітет і проводити свої власні заходи з ушанування Шевченка на Черкащині.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x