Підприємство у Руській Поляні перевірили на дотримання правил пожежної безпеки

Підприємство у Руській Поляні перевірили на дотримання правил пожежної безпеки

На території Черкаського району триває зернозбиральна кампанія. Аби вберегти врожай від пожеж, рятувальники нагадують керівникам сільськогосподарських підприємств про здійснення заходів під час жнив. 21 липня співробітники Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Черкаській області спільно з керівництвом та працівниками СТОВ «Зоря» села Руська Поляна здійснили рейдову перевірку дотримання правил пожежної безпеки при збиранні зернових культур. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС України в Черкаській області.

Керівництво підприємства запевнило рятувальників, що підготовка господарства до жнив виконана згідно із нормативно-правовими актами пожежної безпеки.

«Безпосередньо перед початком жнивної кампанії комбайнери та усі особи, задіяні на жнивах, пройшли інструктажі, поля розділені по 50 га, оборані смугою не менше 8 м, а також забезпечені трактором з плугом та пожежним автомобілем, – запевнив головний агроном, заступник директора СТОВ «Зоря» Микола Сарапін.

Під час перевірки співробітники ДСНС розповіли робітникам підприємства основні причини виникнення пожеж на полях та вручили інформаційні листівки, наголосивши на дотриманні правил пожежної безпеки при збиранні ранніх зернових культур.

Рятувальники Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Черкаській області закликають працівників сільськогосподарських угідь та всіх громадян з проханням бути вкрай обережними з вогнем та вогненебезпечними речовинами, подорожуючи повз хлібні лани.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x