У терапевтичному відділенні Лисянської ЦРЛ лікують до тисячі хворих на рік

У терапевтичному відділенні Лисянської ЦРЛ лікують до тисячі хворих на рік

Тут переймаються створенням КЗ «Лисянський центр первинної медико-санітарної допомоги». Як відзначив головний лікар Лисянської ЦРЛ Петро Товкес, в структуру центру будуть входити 33 фельдшерські пункти, 3 сільські лікувальні амбулаторії (Бужанська, Боярська, Почапинська), Виноградська дільнична лікарня, кабінети лікарів дільничних терапевтів, педіатрів, сімейних лікарів, а також адміністративно-управлінський та допоміжний підрозділи.

Про це «Новій Добі» повідомили в Лисянській РДА.

Наталія Коровіна, заступник голови районної адміністрації, також ознайомилась з наданням медичної допомоги хворим терапевтичного відділення Лисянської центральної районної лікарні, відзначила дотримання теплового режиму закладу.

За інформацією завідуючого терапевтичним відділенням центральної лікарні Віктора Савченка, у 2013 році проліковано 978 хворих, робота ліжка склала 373 при нормативі 340. Середнє перебування – 9,5, обіг ліжка – 39,3, в амбулаторних умовах проліковано в поліклініці – 5011 хворих. В денних стаціонарах терапевтичного профілю проліковано 1 759 осіб, що складає на 10 тис. дорослого населення – 715,6.

Успіх терапевтичного відділення – результат спільних зусиль, адже кожен із працівників вболіває за своє відділення, як за рідну домівку. Пацієнти, які потрапляють сюди на лікування, перебувають в умовах максимально наближених до домашніх, отримують не тільки високоякісну медичну допомогу, а й уважне та чуйне ставлення з боку персоналу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x