Працівники ДСНС провели інформаційний рейд у трьох селах Чигиринщини

Працівники ДСНС провели інформаційний рейд у трьох селах Чигиринщини

Щоб запобігти виникненню пожеж, 25 липня співробітники Чигиринського районного сектору Управління ДСНС України у Черкаській області здійснили інформаційно-роз`яснювальний рейд житловим сектором кількох населених пунктів, що знаходяться у безпосередній близькості до лісових масивів району. Мета спілкування рятувальників із населенням трьох сіл Трушівці, Топилівка та Боровиці – попередження спалювання сміття та сухої трави. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Під час профілактичного відпрацювання інспектори ДСНС поспілкувалися з представниками сільських рад та депутатами щодо додаткового контролю за діями селян.

Залучивши до своїх бригад місцевих активістів та представників депутатського корпусу, фахівці Служби порятунку провели роз’яснювальну роботу безпосередньо серед місцевих жителів.

Співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій розповіли селянам про останні надзвичайні події, які виникли в районі та їх наслідки. Роздаючи інформаційні листівки, учасники рейду звернулися до громадян із проханням суворо дотримуватися правил пожежної безпеки при користуванні вогнем на відкритих територіях та у господарстві.

Крім того, враховуючи погодні умови та непросту статистику стосовно загибелі та травмування людей на водних об’єктах, представники Служби «101» нагадали громадянам основні загрози відпочинку біля води та правила безпечного відпочинку на водних об’єктах.

«Подібні пожежно-профілактичні відпрацювання житлового сектора району вже стали плановими, тому дана робота буде продовжуватися і надалі. Вже наступного тижня рятувальники здійснять рейд по зонам відпочинку в лісових масивах та на водних об’єктах району», – зазначив начальник Чигиринського районного сектору Управлінні ДСНС у Черкаській області Олександр Лазоренко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x