Фестиваль «BigLoveFest»

Фестиваль «BigLoveFest»

14 лютого, о 19.00, у Черкасах, на День святого Валентина на закоханих у Долині троянд усіх закоханих і тих, хто лише шукає другу половинку, чекають на фестиваль «BigLoveFest».
Неординарні конкурси та заплутані квести залишать на згадку не лише теплі та позитивні емоції, а й приємні сюрпризи. Серед головних подарунків – 3 сертифікати на романтичну вечерю на 2-х у ресторані «Боттічеллі».

О 20.00 Долину троянд охопить східна атмосфера – відбудеться запуск паперових сердець (китайських ліхтариків). Частина коштів, виручена від їх продажу, піде на генетичне обстеження 14-річної черкащанки Насті Новакової. Українським лікарям діагноз поставити так і не вдалося. Кожен найменший рух коштує дівчині величезних зусиль і болю. В Україні необхідне генетичне обстеження не роблять. Допомогти можуть німецькі спеціалісти, однак така процедура коштує задорого для сім’ї Новакових. (детальніше у сюжеті на телеканалі «ВІККА»: http://vikka.ua/ua/news.php?bl=1&pid=6&view=9589). Тому організатори фестивалю вирішили підтримати дівчинку, до чого закликають і небайдужих черщан.

Фестиваль відбудеться за підтримки депутата Черкаської міської ради Олександра Радуцького. Інформаційним партнером став інтернет-ресурс «0472».

Організатори фестивалю агенція свят «Вам і не снилось» і КП «Дирекція парків» чекають черкащан 14 лютого у Долині троянд о 19.00 і обіцяють розпалити романтику серед закоханих та розтопити лід в одиноких серцях.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x