В Умані ремонтують школи і дитсадки

В Умані ремонтують школи і дитсадки

Поки діти безтурботно відпочивають на канікулах, навчальні заклади Умані активно проводять ремонтні заходи, щоб уже 1 вересня гостинно зустріти своїх учнів та вихованців у затишних приміщеннях. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Уманської міськради.

У всіх закладах освіти м. Умань тривають поточні ремонти: оновлюють класні кімнати, коридори, санвузли; тривають ремонтні роботи на харчоблоках; облагороджують ігрові та спортивні майданчики, фарбують огорожі. У деяких закладах здійснено заміну вікон на теплозберігаючі.

Проведено повірку газових та теплових лічильників. Установлено 4 лічильники обліку водопостачання та замінено 25 лічильників обліку електричної енергії. Навчальні заклади міста у повному обсязі забезпечені твердим паливом (290 т вугілля та 103,5 м³ дров).

Цьогоріч із міського бюджету було виділено близько 1 млн. грн. на ремонт м\’якої покрівлі ДНЗ № 25. За рахунок субвенції з обласного бюджету проводиться капітальний ремонт з посилення несучих конструкцій загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 ім. В.І Чуйкова.

Для проведення ремонтів навчальних закладів залучають спонсорські кошти та благодійну допомогу від батьків.

Відсоток виконання робіт у закладах освіти міста різниться: десь вони ще тривають, а в інших закладах вже на завершальному етапі, але до початку нового навчального року всі ремонти будуть завершені.

Підсумки підготовки навчальних закладів до нового навчального року остаточно буде підбито на педагогічній конференції, яка відбудеться 30 серпня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x