Астрологічний прогноз на серпень 2016

Астрологічний прогноз на серпень 2016

Овен (20 березня – 19 квітня)
У серпні Овнам зірки радять додати в свою поведінку трохи легковажності. Не варто пускатися в усі «тяжкі», досить злегка «відключити» серйозність у спілкуванні й поводитися не так, як зазвичай. Така легкість не тільки змінить ваше ставлення до життя в позитивну сторону, а й подарує нагоду познайомитися з приємною вам людиною. Зорі також радять вам бути акуратними при вирішенні грошових питань. Утім, не варто економити на рідних і їхніх бажанням.
Сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 4, 11, 20 та 30 серпня. Дні, в які Овнам слід проявити обережність: 1, 10, 22 серпня.

Телець (20 квітня – 20 травня)
Не дозволяйте оволодіти вашим настроєм поганим почуттям: дратівливості, злості, заздрості. Намагайтеся сприймати все позитивно, адже думки мають здатність матеріалізуватися. Щоб цього уникнути, порадьтеся з близькими людьми щодо того, що вас турбує. Не бійтеся зізнатися в найпотаємнішому. Така сповідь вас духовно очистить і допоможе стати краще. Зверніть увагу на життя свого партнера. Проводьте більше часу разом, це допоможе покращити стосунки і принесе багато приємних моментів.
Особливо сприятливі дні гороскопу Тельців для будь-яких справ і починань: 1, 10, 18 та 22 серпня. Дні, в які Тельцям слід бути обережним: 2, 6, 29 серпня.

Близнюки (21 травня – 20 червня)
Місяць буде не надто сприятливим з точки зору професійної діяльності. Намагайтеся правильно обирати тон і не виходити за межі своїх повноважень, особливо в стосунках із начальством. Колеги завжди готові підтримати вас, але не всі роблять це щиро. Якщо у вас є така нагода, візьміть відпустку або хоча б відкладіть найважливіші питання на потім. Зате для побудови особистих стосунків серпень буде цілком сприятливим. Якщо ви вже давно перебуваєте в парі, чекайте сюрпризу від своєї другої половинки. Наприкінці місяця вам допоможе порада досвідченої дорослої жінки: матері, родички, подруги або знайомої.
Особливо сприятливі дні для Близнюків: 5, 9, 14 та 25 серпня. Дні, в які Близнюкам слід проявити обережність: 2, 13, 27 серпня.

Рак (21 червня – 22 липня)
Для Раків серпень обіцяє зміни в особистому житті. Якщо ви самотні, озирніться: можливо, десь зовсім поруч є людина, яка готова стати вашим другом. Серпень – гарний час для вступу в шлюб або заручин. Обговоріть плани на подальше спільне життя зі своєю другою половинкою, плануйте відпочинок та цікаві для вас подорожі. На роботі у Раків все вирішиться найкращим чином. Ті проблеми, які турбували в липні, зникнуть самі собою. Не забувайте про своїх батьків і тих людей, кому ви не байдужі. Приділяйте увагу родичам і друзям, відвідайте їх або хоча б зателефонуйте.
Особливо сприятливі дні гороскопу Раків для будь-яких справ і починань: 2, 13, 25 та 27 серпня. Дні, в які Ракам слід проявити обережність: 1, 12, 23 серпня.

Лев (23 липня – 22 серпня)
Леви в серпні отримають нагоду показати всю широту своєї душі й шляхетність намірів. Щедро діліться з близькими тим, що у вас є, проявляйте милосердя. У роботі приймайте найпростіші рішення. Не ускладнюйте ситуацію, не «винаходьте колесо», тим більше, якщо у вас є вже досвід у вирішенні схожих ситуації. Саме така поведінка принесе успіх. Не забувайте про свої інтереси у спілкуванні з друзями. Можливо, ви занадто захопилися допомогою іншим і перестали піклуватися про себе. Зірки радять Левам не відмовляти собі в маленьких задоволеннях.
Особливо сприятливі дні гороскопу Левів для будь-яких справ і починань: 4, 15, 19, та 20 серпня. Дні, в які Левам слід проявити обережність: 2, 23, 26 серпня.

Діва (23 серпня – 22 вересня)
Не забувайте ділитися з рідними і близькими всіма радощами й турботами, які виникнуть цього місяця. Є велика вірогідність, що саме завдяки їхнім порадам вдасться знайти вихід із найбільш заплутаних ситуацій. Однак якщо ви вже прийняли рішення, не дозволяйте іншим людям впливати на вас. Можливо, ви отримаєте несподівані пропозиції, пов’язані з роботою. Це може бути як розширення сфери діяльності, так і переїзд із місця, де ви живете, на нове. Ретельно зважте всі «за» і «проти», перш ніж прийняти пропозицію або відмовитися. Приділіть увагу оселі. Можливо, вона вимагає вашого господарського втручання або невеликого ремонту.
Особливо сприятливі дні гороскопу Дів для будь-яких справ і починань: 3, 12, 20 та 31 серпня. Дні, в які Дівам слід проявити обережність: 1, 10, 22 серпня.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)
Ніяких таємниць! Саме під цим гаслом Вам рекомендується провести серпень. Навіть якщо ви з дитинства впевнені, що у кожного повинні бути свої маленькі секрети, пам\’ятайте, що справжня близькість будується на повній довірі. У середині місяця намагайтеся трохи стримувати свої фантазії. Зазвичай солодкі мрії приносять задоволення, однак зайва мрійливість може зараз обернуться розчаруванням. Краще живіть сьогоденням і радійте з того хорошого, що маєте зараз.
Особливо сприятливі дні гороскопу Терезів для будь-яких справ і починань: 10, 13, 24 та 29 серпня. Дні, в які Терезам слід проявити обережність: 1, 9, 31 серпня.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)
Якщо ви зосередитеся на роботі, то зможете досягти відмінних результатів. Працюйте на повну силу, робіть усе необхідне для того, щоб встигати справлятися зі службовими обов’язками. Аби така надмірна зайнятість не спричинила неприємностей у особистих стосунках, вихідні повністю присвятіть спілкуванню з рідними. У фінансовому плані дійте розважливо і ретельно ставтеся до всіх витрат, щоб не придбати того, що вам зовсім не потрібно.
Особливо сприятливі дні гороскопу Скорпіонів для будь-яких справ і починань: 7, 8, 13 та 17 серпня. Дні, в які Скорпіонам слід проявити обережність: 20, 26, 31 серпня.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)
Виявляйте індивідуальність у всьому, що б вам не доводилося робити. Не намагайтеся наслідувати людей, які вам приємні, навіть якщо ця людина в усіх сенсах відмінний приклад. Дуже корисним буде для Стрільців усамітнення в серпні. Отриманий таким чином час витратьте з користю: читайте, дивіться відеоуроки або підпишіться на онлайн-курси. Гороскоп на серпень рекомендує Стрільцям побільше робити щось своїми руками. Готуйте, прибирайте, майструєте дрібнички, вишивайте або ремонтуйте. Нескладна діяльність не тільки дасть вам деяку розрядку, але і наповнить енергією. В кінці місяця прислухайтеся до слів незнайомця. З вами можуть заговорити в черзі в магазині або на зупинці.
Особливо сприятливі дні гороскопу Стрільців для будь-яких справ і починань: 7, 12, 23 та 29 серпня. Дні, в які Стрільцям слід проявити обережність: 10, 14, 25 серпня.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Гороскоп на серпень 2016 року рекомендує Козерогам більше уваги приділити своєму здоров’ю. Якщо вас щось турбує, то саме час звернутися до лікаря. У плані стосунків не варто чекати чогось особливого і надто несподіваного. Продовжуйте розвивати те, що маєте. Особливо зверніть увагу на підтримання довіри і приязних стосунків з рідними і близькими. Зосередьтесь на роботі. Це може принести несподівані і дуже приємні результати.
Особливо сприятливі дні гороскопу Козерогів для будь-яких справ і починань: 4, 5, 17 та 27 серпня. Дні, в які Козерогам слід проявити обережність: 3, 12, 25 серпня.

Водолій (21 січня – 18 лютого)
Зірки радять Водоліям кілька днів провести в суворому розпорядку, щоб вирівнялися енергетичні потоки. Вам не потрібно буде робити ніяких складних обрядів. Вставайте рано, в один і той же час, їжте не більше трьох разів на день і тільки корисну, білкову їжу, спати лягайте не пізно. Складайте список справ на день і дотримуйтеся його. Те, що для вас спочатку буде «через не хочу», введе вас у потрібний режим і наповнить свіжою енергією. Не намагайтеся впливати на свого партнера, особливо в середині місяця. Залиште спроби контролювати його. Дайте можливість вашому коханому бути тим, ким йому хочеться. Кінець серпня порадує Водоліїв стабільністю.
Особливо сприятливі дні гороскопу для Водоліїв для будь-яких справ і починань: 10, 11, 21, 30 серпня. Дні, в які Водоліям слід проявити обережність: 2, 26, 31 серпня.

Риби (19 лютого – 19 березня)
Нинішній місяць у житті Риб не найкращий для того, щоб зав’язувати нові стосунки. Радійте тому, що вже маєте, насолоджуйтесь свободою і незалежністю. Якщо виникають негативні думки, звільнитися від них ви зможете через воду. Купайтеся, умивайтеся, приймайте душ, пийте чисту воду, їжте більше рідкого. Якщо на роботі спробуєте командувати, до успіху це не призведе. Навіть дружні до цього колеги почнуть чинити опір. Виберіть тактику м’якості і дружньої участі. Не наказуйте, а просіть, не нав’язуйте, а радьте. Такі заходи принесуть бажані результати.
Особливо сприятливі дні гороскопу Риб для будь-яких справ і починань: 8, 13, 22 та 31 серпня. Дні, в які Рибам слід проявити обережність: 10, 17, 30 серпня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x