Лікуємося кукурудзою

Лікуємося кукурудзою

Для нашого здоров’я корисні не лише зерна кукурудзи, але й приймочки (рильця, коси) та олія з цієї рослини.
Для лікування набряків, розчинення каменів у нирках і сечоводі, при ожирінні приймайте відвар із кукурудзяних рилець. Три столові ложки сухої сировини заварити половиною літра окропу і варити на водяній бані 30 хвилин, після чого настояти 1 годину, щільно укутавши. Довести об\’єм рідини до 0,5 літра. Пити відвар тричі на день, за 20 хвилин до прийому їжі, по 2 столові ложки.

При циститі, каменях у сечовому міхурі, уретриті. Змішати суху сировину кукурудзяних рилець, листків мучниці, листків берези, кореня солодки в рівних частках. Подрібнити суміш блендером. Дві столові ложки суміші залити половиною літра окропу, варити півгодини на водяній бані, пити по третині склянки чотири рази на день за 20 хвилин до прийому їжі.
Для покращення роботи жовчного міхура рекомендується 2 рази на день за годину до їжі приймати по столовій ложці кукурудзяної олії.
Для зниження рівня холестерину, профілактики атеросклерозу кукурудзяну олію вживайте разом з їжею тричі на день: заправляйте ним салати та готові страви.
Для лікування опіків, тріщин на губах, пролежнів, алергічного риніту кукурудзяну олію наносьте на шкіру чи слизові оболонки 3-4 рази на день.
При гастритах хорошу дію має протертий суп-пюре з кукурудзи.

При низькому рівні гемоглобіну в крові рекомендують приймати настій кукурудзяних рилець: 4 столові ложки сухої сировини залити літром окропу, настояти, закутавши, 1 годину. Пити по половині склянки тричі на день, через дві години після прийому їжі.
При гіпертонії: змішати півсклянки кукурудзяного борошна і склянку теплої води, витримати суміш добу в прохолодному місці. Приймати суміш по 2 столові ложки перед їжею три-чотири рази на день.
При вуграх, нерівній шкірі обличчя, пігментації. Столову ложку кукурудзяного борошна заваріть трьома столовими ложками окропу, дайте розпаритися. Нанесіть на очищену і розпарену шкіру обличчя, потримайте 15 хвилин, потім змийте теплою водою без мила і нанесіть на шкіру кукурудзяну олію. Надлишок олії стерти серветками через 15 хвилин. Процедуру можна виконувати раз у 1-2 тижні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x