На канівському пляжі рятувальники нагадували про правила безпеки

На канівському пляжі рятувальники нагадували про правила безпеки

28 липня співробітники Канівського районного відділу Управління ДСНС у Черкаській області провели черговий профілактичний рейд найпопулярнішими місцями відпочинку містян. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Метою заходу було інформування дітей і підлітків щодо основних правил безпечної поведінки на воді.

Під час рейду рятувальники намагалися поспілкуватися із максимальною кількістю відпочивальників. Зокрема фахівці ДСНС надали рекомендації щодо безпечного літнього відпочинку на воді та нагадали основні загрози літнього відпочинку, аби інформація краще засвоїлася, серед відпочивальників розповсюдили листівки з правилами безпечної поведінки на водних об’єктах.

Як завжди, фахівці ДСНС особливу увагу звернули на батьків з дітьми, нагадавши не лишати малечу без нагляду та не відпускати малят самих до води.

Подібні заходи пожежно-рятувальні підрозділи проводять у всіх районах області й триватимуть вони до завершення купального сезону.

Довідково: З початку поточного року на водних об’єктах Черкаської області загинули 33 особи. Ці сумні показники свідчать про те, що громадяни у намаганні відпочити не особливо переймаються питаннями власної безпеки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x