Лісовий КВН зібрав гумористів із Черкащини і не тільки

Лісовий КВН зібрав гумористів із Черкащини і не тільки

22-24 липня на території мальовничої бази «Дахнівська Січ» відбувся 10-й ювілейний фестиваль «Лісовий КВН – 2016». Захід спрямований на розвиток інтелектуальних та гумористичних здібностей учасників команд КВН у літній період КВН-міжсезоння. Про це «Новій Добі» повідомили в Управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

Фестиваль традиційно зібрав переважно команди КВН Черкащини з додаванням колориту декількох команд з інших областей України. Цього року в «Дахнівській Січі» побувало 20 команд, з них у конкурсних програмах взяли участь 18. Це команди: «КПУ» (Умань), «Мама не дозволяє» (Чорнобай), «Стєклотара» (Черкаси), «Юбка» (Черкаський державний бізнес-коледж), «КУМА» та «Три в одному» (Черкаський державний технологічний університет), «Хвилюватися немає причин» та «Колоритна незаурядна» (Черкаський національний університет), «Жан Клод Ван Лов», «Подвійне комбо», «Тамара Павлівна» (Чорнобай), «ЧІТІ-97», «Унівечір», «Нестандартний варіант», Сергій Чайка («Епіцентр» (Умань)), «РибаКонь» (Черкаси-Київ-Суми), «Збірна вожатих Дахнівської Січі», «Смайли» та «Рука в синиці» (Скадовськ), «Тобі Альдервейрельд» (Прилуки). Гостями фестивалю також були команди-чемпіони Черкаської Ліги КВН 2011 – «В адекваті» та сезонів 2013, 2015 – «Дикі горобці».

Рівно о 20:00 незмінний ведучий і один з організаторів фестивалю Дмитро Баркар розпочав урочисте відкриття фестивалю з традиційним виконанням гімну «Лісового КВН» («Акваріум» – «Стакани»). Після чого розпочалася конкурсна програма. Після обіду суботи на учасників чекала гра «Що? Де? Коли?». Було сформовано 9 команд. В результаті трьох запеклих інтелектуальних раундів, перемогу здобула команда «РибаКонь».

Потім був футбольний турнір з інтригою, тому що переможець, після рахунку 1:1 в основний час, визначався в серії післяматчевих пенальті, де найвлучнішою стала команда «Інваліди». Далі збірній КВН кинула виклик збірна вожатих «Дахнівської Січі» і виявилась значно сильнішою. Потім була розважальна програма, конкурс «Міс Лісова мавка». Володаркою титулу цього року стала Таня Філенко («Смайли» (Скадовськ). Далі був фестиваль неформатного гумору, де знову перемогу здобула команда «Смайли» (Скадовськ).

Вінчала нічну програму дискотека під відкритим небом, де чудово всіх прокачав один з кращих діджеїв міста Черкаси Андрій Приходько.

«Золотий плінтус» в цьому році отримала команда «КУМА», лопату від за специфічний гумор від ТОВ «Будзона» – «Стєклотара». Кращою серед команд Черкащини і загальне друге місце стала «Мама не дозволяє» (Чорнобай). А загальну перемогу здобув чудовий яскравий моно-колектив «Тобі Альдервейрельд», він же Артем Дамніцький (Прилуки), в якого назбиралося 8 перемог у різних конкурсах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x