Екс-ректорку ЧДТУ поновлено на посаді

Екс-ректорку ЧДТУ поновлено на посаді

Суддя Придніпровського районного суду м.Черкаси Клочко О. задовольнив позов екс-ректора ЧДТУ Тамари Качали про поновлення її на посаді. Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомив директор громадської спілки «Агенція підтримки підприємництва та інвестицій» Євгеній Глєбов, повідомляє УНН.

«Громадськість обурена таким рішенням, але це не кінець, а тільки початок. Маємо намір звернутися до Вищої Кваліфікаційної Комісії Суддів та Вищої Ради Юстиції відносно упереджених дій судді Клочко, а також вжити всіх можливих заходів щодо недопущення повернення одіозної екс-ректорки на посаду.

Нагадаємо, що відносно посадових осіб за час її керівництва порушена низка кримінальних справ за фактами шахрайських дій, перевищення службових повноважень, нецільове використання та привласнення грошових коштів.
Ми впевнені, що людина з таким кримінальним шлейфом не має морального права обіймати взагалі керівні посади. На наше переконання, Тамара Качала має бути під пильним наглядом правоохоронних органів та громадськості», — написав Євгеній Глєбов.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x