В області з 13 серпня полюватимуть на пернату дичину

В області з 13 серпня полюватимуть на пернату дичину

Згідно з наказами користувачів мисливських угідь Черкаської області сезон полювання на пернату дичину розпочнеться з 13 серпня. Триватиме сезон до 31 грудня включно. Про це повідомив головний спеціаліст відділу лісового та мисливського господарства Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Володимир Рибалка. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Дата старту сезону полювання була визначена на нараді з користувачами мисливських угідь, за участю всіх контролюючих органів, що відбулася 6 липня цього року. Нині на території мисливських господарств тривають підготовчі роботи.
Зазначимо, що сезон полювання на пернату дичину розпочинається в кожній області України в різний час у серпні. Процес залежить від класу пожежної небезпеки і від рішення користувачів мисливських угідь.

Нагадуємо, що кожен мисливець зобов’язаний мати при собі документи на право полювання, а саме: посвідчення мисливця, щорічну контрольну картку обліку добутої дичини і порушень правил полювання, відстрільну картку та дозвіл на право користування вогнепальною мисливською зброєю. У разі використання під час полювання собак мисливських порід чи інших ловчих звірів і птахів, на них потрібно мати відповідний паспорт.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x