Арт-проект уманської художниці дістався Львова

Арт-проект уманської художниці дістався Львова

Арт-проект молодої талановитої художниці з Умані Дар’ї Деми-Пісної «CIAOMILANO…CIAOAMOREMIO…» дістався до Львова. Презентація відбудеться 1 серпня в Арт-галереї Вишинської, за адресою м. Львів, вул. Фурманська, 5/3.Проект представляє враження художниці від поїздки в Мілан. Про це «Нова Доба» дізналася з видання «Львівська газета».

Арт-проект уманської художниці дістався Львова

За підсумками міжнародного конкурсу MusainternationalArtSpace Дарина взяла участь у міжнародному арт-проекті «Woman’sEssence» разом з 58 авторами з усього світу. І хоча основним джерелом натхнення художниця вважає прекрасні пейзажі рідної України, відвідування Мілана не залишило її байдужою і послужило початком нової серії живописних композицій. Вона відтворила на полотнах затишні, залиті сонцем вулички, європейську архітектуру, багатьом знайому з кінофільмів, і спогади про місто, в яке неможливо не закохатися.

«Моє ставлення до живопису дуже трепетне, – каже художниця. – Я завжди працюю тільки в хорошому настрої. Вірю, що картини, як губки, вбирають енергію автора.
Улюбленою тематикою для мене завжди було Різдво, теплі зимові вечори біля каміна, ароматна чашка глінтвейну на засніженій веранді, святкова ялинка і щаслива сім’я навколо. Також мене дуже приваблюють вуличні пейзажі. Робота в арт-наїві і фолк-арті дозволяє доступно і чуттєво передати настрій і енергетику образів, а яскрава і насичена колірна гама моїх робіт підкреслює гаму почуттів, з якими я творю».

Довідка
Дема-Пісна Дар’я (Одарка) народилася 24 березня 1990 в мальовничому місті Умань Черкаської області.
Після закінчення Уманської гімназії ім. І Я. Франка, вступила до КНУ ім. Т.Г. Шевченка, на інститут філології, за спеціальністю «Українська мова, література, фольклор». В університеті Дарина приділяла багато часу живопису, надихнувшись творчістю Ван Гога, Модільяні, Моне, Ренуара та інших майстрів. Перші картини були створені пензлем в техніці олійного живопису на полотні. Пізніше мисткиня відкрила для себе мастихін і відтоді працює тільки цим інструментом. Створює картини олією, іноді з додаванням акрилу.
На рахунку художниці – 7 персональних виставок.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x