Чиновницю з черкаського управління юстиції піймали на хабарі

Чиновницю з черкаського управління юстиції піймали на хабарі

Виконувач обов’язків начальника реєстраційної служби головного управління юстиції у Черкаській області та її спільник вимагали від керівника сільськогосподарського приватного підприємства неправомірну винагороду на суму 45 000 гривень. Під час передачі першої частини коштів працівники міліції затримали зловмисників на гарячому.

Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До оперативних працівників управління по боротьбі з економічною злочинністю надійшла інформація про те, що співробітник головного управління юстиції у Черкаській області спільно з місцевим жителем вимагають кошти від керівника приватного сільськогосподарського підприємства за прискорення процедури розгляду та реєстрації пакету документів оренди земельних ділянок.

Під час проведення операції, зловмисників було затримано в момент передачі першої частини грошей на суму 6 000 гривень. За цим фактом слідчим управлінням УМВС України в Черкаській області проводиться розслідування кримінального провадження відкритого за ознаками правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі спеціальною конфіскацією та з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x