Черкаських працівників поліції судитимуть за отримання хабара

Черкаських працівників поліції судитимуть за отримання хабара

Прокуратурою області завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно двох працівників Жашківського відділення Уманського відділу поліції ГУ НП в Черкаській області, які обвинувачуються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі прокуратури Черкаської області.

Нагадаємо, вказані працівники вимагали та отримали 02.07.2016 від громадянина неправомірну вигоду в сумі 49 000 грн за прийняття рішення про закриття кримінального провадження.

Слідчим суддею вказаним особам обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою строком на два місяці, з можливістю внесення застави в розмірі 110 тис грн та їх відсторонено від займаної посади.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x