Ринок на Пастерівській знову закривають?

Ринок на Пастерівській знову закривають?

Серед підприємців, які працюють на ринку все більше шириться думка про те, що правоохоронці отримали наказ «очистити» територію до 15 лютого. На підтвердження своїх слів люди показують смс-повідомлення з погрозами і наказами перебиратися на «Фермерський ринок» і кажуть, що з подібними пропозиціями до них зверталися і правоохоронці як у формі, так і в цивільному. Про це «Нова Доба» дізналася в МІА \”Черкаси\”.

– До мене зверталися підприємці зі скаргами, що до них підходять правоохоронці з попередженнями, що 15 лютого ринок закривається. Розшукати цих міліціянтів нам так і не вдалося, опісля приходили провокатори у цивільному, їх також ми не знайшли, – розповідає підприємець ринку на Пастерівській Вікторія Макушина.

Натомість представники міської влади стверджують, що питання про закриття ринку не стоїть:

– Питання про закриття ринку не стоїть і не стояло. Але оптова торгівля, яка сьогодні є на Пастерівській, там бути не може, ця територія незручна як для покупців, так і для підприємців. Свого часу надходили скарги від мешканців мікрорайону на незручності, що створює ринок на Пастерівській. А на «Фермерському» ринку є всі умови для здійснення оптової торгівлі, – говорить заступник директора Департаменту інвестиційно-інноваційної політики та зовнішньоекономічних зв’язків – начальник управління розвитку підприємництва Микола Папуша. — Ніякого тиску з боку контролюючих органів на діяльність підприємців не було. Про закриття ринку я нічого не знаю, оскільки це не входить до моєї компетенції.

Довідково: Ринок на Пастерівський працює з 2004 року. Чутки щодо його закриття точаться вже близько двох років. Минулої осені ситуація досягла свого апогею, тому довелося втрутитися владним структурам. У результаті було досягнуто домовленостей як з обласною, так і з міською владою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x