Загадкові камери спостереження з’явилися в середмісті Черкас

Загадкові камери спостереження з’явилися в середмісті Черкас

Усміхніться, вас знімають. Загадкові камери спостереження з’явилися в середмісті Черкас. Зокрема, на розі вулиць Байди Вишневецького та бульвару Шевченка. З’ясувати, хто їх і для чого встановив – виявилося вкрай непросто. Кінці шукав Олекса Хуторний.
Юлія Воєвода, депутат обласної ради: «Я проїжджала по бульвару Шевченка, як тут стояла вишка і вішала ось ці камери».
Депутатка облради Юлія Воєвода тоді поцікавилася, хто й для чого їх монтує. Відповіді, каже, не отримала.
У міліції та Державтоінспекції від камер в один голос відхрещуються. Не чули про них і в мерії. Хоч вікна чиновників виходять якраз на перехрестя з відеонаглядом.
Сергій Отрешко, начальник управління вуличної інфраструктури: «Мені нічого невідомо про камери. А стовпи, якщо по Шевченка, то, найімовірніше, тролейбусного парку».
У тролейбусному парку про однооких вартових порядку теж ні слухом ні духом. Директор «Черкасиелектротрансу» просить дати час, щоби розібратися.
Павло Кучер, директор КП «Черкасиелектротранс»: «Те, що камери встановлені, я знаю тільки зі ЗМІ, всього іншого я не знаю».
10 таких камер місто планувало закупити ще 2012 року. Так тут хотіли пильнувати порядок. Утім плани так і лишилися на папері. Більше того – цього перехрестя навіть у них не було. Перехожих такий відеонагляд не надто влаштовує.
Олексій, житель м. Черкаси: «Може, це за перехрестям спостерігають».
Іван, житель м. Черкаси: «Вы считаете, что какой-то филантроп поставил за свой счет? Не верю!».
Олексій, житель м. Черкаси: «Як я ставлюсь? Негативно, але ж від мене тут нічого не залежить. Спостерігають, то спостерігають, пишуть, то пишуть».
Хто і для чого стежить за черкасцями – обіцяє з’ясувати депутатка облради Юлія Воєвода. Вона вже спрямувала відповідні запити.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x