У Корсуні облаштували пляж для дітей

У Корсуні облаштували пляж для дітей

Лавочки і грибочки, а також пісочниця і трап для спуску у воду з’явилися на березі ставка в центрі Корсунь-Шевченківського завдяки лісівникам. До них звернулася місцева влада із проханням посприяти у створенні дитячого пляжу на ставку. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

«Ми завжди із задоволенням долучаємося до таких соціальних проектів, вважаємо своїм обов’язком долучатися до облаштування нашого містечка. Діти мають відчувати, що про них дбають. Їм багато не треба. Пляж із грибочками і гойдалка – і вони вже щасливі», – відзначив директор ДП «Корсунь-Шевченківське лісове господарство» Василь Яценко.

За допомогою лісівників пляж прикрасили грибочки, де діти вже ховаються від сонця та лавочки для перепочинку. Із наданої лісгоспом деревини змайстрували велику пісочницю і гойдалку. А щоб діткам було зручніше заходити у воду, зробили широкий трап.

Місцеві підприємці також долучилися до ініціативи – допомогли пофарбувати і встановити, завезли пісок, викосили очерет. Так спільними зусиллями в центрі Корсуня зробили пляж для дітей. Ставок для цього підходить якнайкраще. Він має зручне розташування, тут мілке дно, а вода швидко прогрівається.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x