18 працівників фіскальної служби звільнили з органів ДФС

18 працівників фіскальної служби звільнили з органів ДФС

649 профілактичних заходів з упередження вчинення посадовими особами ДФС області та митниці корупційних правопорушень проведено за сім місяців п.р. Відбулось 108 службових розслідувань і перевірок, в результаті яких керівництву державних податкових інспекцій області внесено 64 подання для вжиття заходів реагування відносно підлеглих працівників. 58 працівників фіскальної служби області притягнуто до дисциплінарної відповідальності. 18 звільнено з органів ДФС. 21 працівникові винесені офіційні застереження про недопущення вчинення протиправних дій. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

До органів прокуратури направлено 14 матеріалів для надання правових висновків діям податкових та митних працівників. За даними матеріалами відкрито 4 кримінальні провадження відносно співробітників ДФС у Черкаській області щодо вчинення ними кримінальних проступків, 1 працівнику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ст. 367 ч.2 КК України, на даний час матеріали кримінального провадження направлені до суду. Відносно 2 працівників складено протоколи про вчинення корупційного правопорушення, та яких, судом притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді накладення штрафу.
Також задокументовано 2 факти передачі громадянами неправомірної вигоди (хабара) працівникам фіскальної служби. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості про вчинення кримінальних правопорушень та розпочато 2 кримінальні провадження за ч.3 ст.369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Трьом особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ст.369 ч.3 КК України.

Крім того військовою прокуратурою Черкаського гарнізону та Управлінням ГУ Національної поліції в Черкаській області направлені до суду м.Черкаси три обвинувальні акти відносно осіб, які вчинили кримінальне правопорушення, передбачене ст.369 ч.3 КК України, для прийняття відповідного рішення.

За 7 місяців 2015 року було проведено 565 профілактичних заходів з упередження вчинення посадовими особами ДФС області та митниці корупційних правопорушень.
Робота по упередженню та виявленню кримінальних та адміністративних корупційних правопорушень в органах ДФС області та митниці триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x