На Чигиринщині готуються до вшанування воїнів-інтернаціоналістів

На Чигиринщині готуються до вшанування воїнів-інтернаціоналістів

Підготовка та проведення заходів з нагоди 25-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з території Республіки Афганістан в центрі уваги чигиринської громади. Сьогодні в районі проживає 125 учасників бойових дій, з них 87 афганців.

Про це «Новій Добі» повідомили в Чигиринській райдержадміністрації.

– Районна громадська організація Української Спілки ветеранів Афганістану є одним з найактивніших громадських об’єднань в районі, – визнає голова Чигиринської районної державної адміністрації Олександр Цисаренко. – Голова організації Олександр Леонідович Алєксєєвець очолює громадську раду при райдержадміністрації.

На цьому тижні афганці запланували 12-14 лютого провести зустрічі з учнями шкіл району, покладання квітів до Обеліска Слави в Чигирині та до могили підполковника Олександра Гудковського в селі Івківці. Планують зустрітися з Ксенією Ганжою – матір’ю зниклого безвісти Івана Ганжі, відвідати учасника бойових дій, інваліда Некрасенка В.О. в селі Галаганівка.

А 14 лютого в районному Будинку культури о 15.00 годині відбудуться урочисті заходи, присвячені 25-й річниці виведення військ колишнього СРСР з території Республіки Афганістан.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x