Викрадача автомобіля спіймали на Звенигородщині

Викрадача автомобіля спіймали на Звенигородщині

Після чергового застілля молодики вирішили продовжити розваги та викрали автомобіль у товариша по чарці. На заваді мандрівникам стали правоохоронці, вже за годину зловмисників затримали в сусідньому районі.

Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Катеринопільського райвідділу міліції звернувся 36-річний житель одного із сіл району із заявою про те, що невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем. Про цю подію було орієнтовано особовий склад райвідділу та сусідні райони, виїзні дороги з міста відразу були перекриті.

Провівши ряд оперативно-розшукових заходів правоохоронці виявили викрадений автомобіль поблизу місцевого магазину в Звенигородці. В салоні «ВАЗівки» знаходились троє осіб, а водій в той час здійснював покупки в магазині. Дочекавшись повернення керманича, всіх чотирьох учасників було затримано і доставлено до райвідділу міліції.

Наразі слідчим відділом Катеринопільського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років. Вирішується питання про обрання зловмиснику міри запобіжного заходу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x